Mitr Blog

  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Psikolojik sağlık ve duygusal iyileşme; alışkanlıkları ve kalıpları incelemekle ilgilidir. Ancak, duyguların ve yaraların ötesinde bir şeyler de önemlidir. Bunlar; hayatın daha derin hikayesini anlamayı, bir amaç duygusu bulmayı, derinden tutulan değerlere bir isim koymayı ve iç dünyanızla yüzleşmeyi içerebilir.

    Psikolojiye iyi gelen değerli taşlar ve kristaller; bilinçaltının karanlık sularında gezinmeye ve zihnin iç işleyişini düzenlerken kalbe bağlı kalmanıza yardımcı olabilir. Depresyon ve kaygı belirtilerini hafifletmeye de yardımcı olduğu bilinen bu taşlar, ilginizi çekebilir. Bununla birlikte, bir kriz durumu içinde olduğunuzu düşünüyorsanız, bir uzmandan yardım almak ilk seçeneğiniz olmalıdır.

    Taşlar, uzun bir süredir güçlü bir vücudu, zihinsel sağlığı ve dengeli ruh halini desteklemek için kullanılmaktadır. Antik Romalı ve Mısırlılar gibi tarihteki en yenilikçi uygarlıklardan bazıları, doğal taşların büyük bir güce sahip olduklarına inanıyordu. Kötü bir ruh hali içinde sıkışıp kaldıysanız, psikolojiniz bozuksa, duygusal olarak tıkanıklık yaşıyorsanız ya da zihinsel olarak bulanıksanız, aşağıda “psikolojiye iyi gelen taşlar” olarak listelediğimiz değerli ve şifalı kristaller size yardımcı olabilir!

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Buhurdanlık

    Buhurdanlık çeşitleri ortam havasını etkili bir şekilde yumuşatmaya yaramakla birlikte aynı zamanda hem fiziksel hem de zihinsel olarak insan sağlığı üzerinde önemli etkiler göstermektedirler. Buhurdanlık bu özellikleri ile birlikte çok eski zamanlardan beri insanlar tarafından kullanılmış, gerek dini gerekse din dışı törenlerde tercih edilerek, harika kokularını ortama yaymıştır. Buhurdanlık için koku çeşitleri ve faydaları ise doğru buhurdanlık kullanımı için önemlidir.

    Buhurdanlık
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Zirkon Taşı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

    Zirkon, bir topraklama taşıdır. Bir kişinin sevgisi ya da evliliği Venüs tarafından kontrol edilir ve zirkon, Venüs’ü güçlendirir. Kişinin ilişkisine tutku, anlayış ve romantizm getirir. Evlilik hayatında ya da ikili ilişkilerde barış isteyenler için şiddetle tavsiye edilir. Tıbbi olarak ise, hormonal dengesizlikten kaynaklanan rahatsızlıklara karşı koruduğu bilinmektedir. Ayrıca, idrar ve üreme sistemi için de faydalı olduğuna inanılmaktadır. Kullanıcısına güven duygusu verir. Ayrıca, sosyal yaşamı iyileştirmeye de yardımcı olur.

    Astrolojik kullanımları ve faydaları sayesinde, bugünlerde çok daha popülerdir. Çok çeşitli renklerde bulunmasına rağmen, özellikle beyaz zirkon, son 10 yıldır büyük bir talep görmektedir. Venüs gezegeninin bu değeri taşının, Terazi ve Boğa burcuna mensup kişilere mutluluk ve şans getirdiğine inanılmaktadır. Zirkon taşı kolye ve takılar, çok renkli ışık parlamaları ve camsı parlaklığı ile de ünlüdür. Ürettiği bu yoğun ateşin, bir elmasa benzediği söylenmektedir.

    Bu yazıda, zirkon taşının faydaları ve özellikleri de dahil olmak üzere hakkında bilmeniz gerekenleri tartışacağız!

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Sitrin Taşı

    Tünelin sonundaki ışığı mı arıyorsunuz? Hayatınızda daha fazla pozitiflik ve mutluluğa mı ihtiyacınız var? Başarı ve zenginliği hayatınıza mı çekmek istiyorsunuz? İstediğiniz şeyin peşinden gidebilmek için bir güven artışına mı ihtiyacınız var? Bir sitrin taşının ışıkla dolu enerjisi, tam da ihtiyacınız olan şey olabilir!

    “Para taşı” ve “ışık yapıcı” olarak da bilinen sitrin taşı, canlı enerjisini yansıtan, parlak sarı bir renge sahiptir. Ruh için bir C vitamini gibidir. Onunla bağlantı kurarak, hayatınızın her alanında pozitif enerji kaynağı olarak yararlanabilirsiniz. Olaylara bakış açınız ve tutumunuzdan projelerinize kadar; sitrin taşının iyileştirici özellikleri, yaşamda ilerlerken pozitifliği kucaklamanıza yardımcı olmak için harika bir şekilde uygundur.

    Peki, sitrin taşı hakkında neler biliyorsunuz? Bir sitrin taşı kolye ya da bileklik takmak size nasıl faydalar sağlayabilir? Çantanızda sitrin taşı anahtarlık taşımak ne işe yarar?  Sitrin taşı kullananlar, hayatlarına hangi özellikleri çekebilir? Bu değerli taş hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için okumaya devam edin!

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Buhurdanlık

    Çok eski zamanlardan beri uçucu yağlardaki özel kokulardan yararlanmak için tercih edilen buhurdanlık çeşitleri, ortama özel ve rahatlatıcı bir koku yaymak isteyenlerin tercihi olmaktadır. Dengeli ve özel kokuları ortama yaymaları ile birlikte öne çıkan buhurdanlık çeşitleri, bu bakımdan tütsüler ile birlikte ortam havasını değiştirmek için sıklıkla kullanılan ürünler olmaktadır. Her buhurdanlığın temel özellikleri aynı olmakta ancak dekoratif görünüm ve ortama özel kokularını yaymaları bakımından farklılık gösterebilmektedirler.

    Buhurdanlık
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Şifalı, değerlendirici ve sakinleştirici doğal taşlar; rahatlama, stres atma ve öfke gibi duyguların soğumasını sağlamak için kullanılabilir. Bu taşlar, özellikle meditasyon ile birleştirildiğinde etkilidir. Meditasyon yaparken, onları baskın olmayan elinizde tutarak, sizi bir alıcı durumuna getirmesine izin verin!

    Dünyayla nasıl bir ilişki kurduğunuzla ilgili olarak uzun vadeli bir değişiklik için, stres azaltan taş seçeneklerinden birini seçin ve kolye, bileklik ya da yüzük olarak üzerinizde taşıyın. Bu, enerji sisteminize kalıcı bir etki için yeterli zaman sağlayacaktır. Stresli ve bunalmış hissediyorsanız, lepidolit taşını öneririz. Kendinizi öfkeli ve üzgün hissediyorsanız da akuamarin taşını deneyebilirsiniz.

    Bir değerli taş alışverişinde en çok sorulan sorulardan biri, “Stres ve endişe için en iyi taşlar hangileridir?”. Şifalı taşları kullanmak, özellikle meditasyon ve dua gibi diğer sağlık uygulamaları ile birlikte kullanıldığında, rahatsız edici duyguları yönetmenin ve hafifletmenin harika bir yolu olabilir. Neyse ki, strese yardımcı olacak araçlar olarak işlev görebilecek çok çeşitli doğal taşlar var. Ancak, tahmin edebileceğiniz gibi öne çıkan birkaç favori stres alan taş var. Bu değerli taşlar; stres, endişe ve kaygı gibi duygular hissedenler için bir zorunluluk olabilir!

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Selenit Taşı

    Etrafınızı saran ağır veya yoğun bir enerji varmış gibi mi hissediyorsunuz? Alanınız havasız ve karanlık mı? Bunlar, enerji alanınızda durgun ve yoğun bir enerji birikimi olduğunun işaretleridir. Enerjiyi temizleme ve titreşimi yükseltme zamanı geldi demektir! İşte, bir selenit taşı, bu iş için mükemmeldir.

    “Sıvı ışık” olarak da adlandırılan bu değerli taş; enerji tıkanıklıklarını gidererek sıvı benzeri enerji akışına izin verir. Son derecek yüksek bir titreşimi olduğundan, enerji alanınızı ışık titreşimleri ile doldurur ve ruhunuzu yükseltir. Daha sonra, sizi yüksek bir varoluş durumuna yönlendirir. Üzerinizdeki bu güçlü etkisinin dışında, aynı zamanda çevreniz üzerinde de benzer bir etkiye sahiptir. Selenit taşı, evinizin içindeki herkesi ve her şeyi arındırmak, temizlemek ve iyileştirmek için değerli taşlar dünyasının en iyi enerji araçlarından biridir.

    Değerli taşları temizlemek ve şarj etmek için güçlü ve etkili bir araç olduğu için, bu taşın özellikle bu amaca adamak da faydalı olacaktır. Belirli bir değerli taşın enerjisinin eskisinden daha düşük olduğunu hissediyorsanız, onu selenit taşı kullanarak temizleyebilirsiniz. Fiziksel beden için bakıldığında, selenit taşı tiroit problemlerine de iyi gelen bir taştır. Taç Çakra ile bağlantılı olduğundan, selenit taşı kolye takmak fiziksel beden için çok çeşitli faydalar sağlayabilir.

    Peki, bir selenit taşı ne işe yarar? Özellikleri nelerdir? Adı nereden gelmektedir? Taşın anlamı nedir? Nasıl temizlenmelidir? Fiziksel ve ruhsal beden için faydaları nelerdir? Koruyucu bir taş olan selenit hakkında daha fazlasını öğrenmek için yazımızı okumaya devam edin!

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Çakra Dengesi İçin Kullanılacak Taşlar

    Yedi çakranızın her biri; belirli renkler, yiyecekler, sesler ve değerli taşlarla güçlü bir şekilde bağlantılıdır.

    Yaşadığımız bu modern ve yoğun dünyada, enerji alanlarımız kolaylıkla dengesiz hale gelebilir. Ancak, çakra iyileştirici taşları kullanarak ruh, beden ve zihin sağlığınızı geliştirebilir ve yeniden ayarlayabilirsiniz. Çakra dengesi için kullanılacak taşlar; yedi çakrayı dengelemeye, hizalamaya ve temizlemeye yardımcı olmak için belirli titreşimler üretir. Çakra iyileştirici taşlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu yazıyı okumaya devam edin!

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Safir Taşı

    Bir iletişim taşı olan safir taşı; Eylül ayında doğan kişilerin geleneksel burç taşıdır. Safir sözcüğü, Latince “saphirus” ve Yunanca “sapheiros” sözcüklerinden türemiştir. Her iki sözcük de “mavi” anlamına gelmektedir. Bazıları, taşın isminin Satürn gezegeni ile olan ilişkisinden kaynaklandığına inanmaktadır.

    Safir, en kıymetli ve değerli mavi taştır. Mükemmel rengi, sertliği, dayanıklılığı ve parlaklığı nedeniyle çok arzu edilen bir değerli taştır. Safir terimi, aslında, Antik Çağlardan beri yakut hariç diğer tüm mücevher çeşitlerini ve renklerini de kapsamaktadır. Taşın sembolizmi, birçok kültürde çeşitli konuları kapsamaktadır. Geleneksel olarak, güzel renkleri, taşın mistik bir çağrışım kazanmasına yardımcı olmuştur.

    Safir sözcüğü; belki bir prensesin parmağını süsleyen, belki bir kraliyet tacında öne çıkan, belki de bir sultanın tahtında göze çarpan koyu mavi bir değerli taşa dair anlık bir görünümü çağrıştırmaktadır. Elmas, değerli taşların kralı olabilir. Ancak, arzuyu ateşleyen kesinlikle safirdir. Yakutun kardeşi olarak safir taşının cazibesi, gerçek mucizelerin temsilcisidir.

    Safir taşı, uzun bir zamandır Venüs gezegeni ile bağlanmıştır. Ek olarak, Venüs’e adanmış olan Cuma gününü de temsil etmektedir. Sonbahar zamanı, safirin sembolik değerlendirme tablosuna girmektedir. Farklı burç sistemlerinde, safir taşı hem Boğa hem de Başak burcu ile ilişkilendirilmektedir.

    Sizin de tahmin edebileceğiniz gibi, safir taşı, hakkında öğrenmeniz gereken çok şeyi olan bir taştır. Bu yazıda ise, bu değerli taşın anlamı, tarihçesi, özellikleri, faydaları ve gerçek olup olmadığını nasıl anlayabileceğiniz üzerine konuşacağız!

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Buhurdanlık

    Buhurdanlık satışı toptan satan Mitr ile kaliteli ve birinci sınıf malzemelerin kullanıldığı ürünlere erişebilirsiniz. Toptan buhurdanlık fiyatları oldukça uygun seviyelerdedir. Yazımızdan inceleyebilirsiniz.

    Buhurdanlık satışı toptan sayesinde buhurdanlık çeşitlerinin pek çoğuna tek seferde sahip olabilirsiniz. Bu özel ürünler Mitr kalitesi ile uçucu yağları kullanmak isteyenlere sunuluyor ve her birinin farklı işlevsel ve estetik özelliği ile birlikte kullanıcıya en uygun şekilde ihtiyaca yönelik satış gerçekleşiyor. Özellikle uçucu yağları kullanmak için gerekli olan buhurdanlık başta meditasyon ve yoga gibi pratikler olmak üzere sakinleşmek ya da ortamın güzel kokular ile dolmasını sağlamak açısından son derece yararlı olmaktadırlar. Mitr tarafından sunulan toplu buhurdanlık satışı ile fiyat konusunda önemli avantajlar elde edebilirsiniz.

    Buhurdanlık
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Kalbe İyi Gelen Doğal Taşlar

    Fiziksel rahatsızlıkları iyileştirmek için doğal taşların kullanılması, tıbbi bakım için harika bir tamamlayıcıdır. Her zaman, önce bir doktordan tıbbi yardım alınmalıdır. Daha sonra, alınan tedaviyi desteklemenin bir yolu olarak taşlardan yardım alınabilir. Bir uzmanın tıbbi desteği olmadan, doğal taşlar birincil tedavi olmamalıdır. Bununla birlikte bazı doğal taşlar, kalp ile ilgili sorunları gidermek için çok faydalı olabilir. Kalbe iyi gelen doğal taşlar; kalp çarpıntısı ve diğer kalp problemlerinde yardımcı olabilir.Kalp çarpıntısı, Çin tıbbında; göğüste kalp atışının düzensiz olduğunu hissetmesi olarak tanımlanır. Kalp atışının düzensiz olduğu ile ilgili test edilmemiş olsanız bile, düzensiz bir kalp atışının farkındaysanız, kalp çarpıntısı yaşıyor olabilirsiniz.

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Korkuya İyi Gelen Taşlar

    Potansiyel bir tehlike olduğunda korku hissetmek, hayatta kalmamızı sağlamaya yardımcı olan tamamen normal ve kendini korumaya yönelik bir mekanizmadır. Bir sınavdan, buluşmadan ya da bir performanstan önce endişeli ve gergi hissetmek bile bir normdur.

    Bununla birlikte, bu korku günlük yaşamın bir parçası olduğunda, büyük ölçüde zayıflatıcı hale gelebilir. Alışveriş veya telefonla konuşma gibi günlük işleri bile yapmanıza engel olabilir. Korku, kaygı ve fobiler; hayatta ilerlemenizi, hedeflerinize ulaşmanızı, ilişkiler kurmanızı veya ciddi durumlarda evden çıkmanızı engelleyebilir.

    Yaygın korkular arasında; yükseklik, asansör, su, uçak, böcekler ve mikroplar yer alır. Ancak, bunlar hayattaki herhangi bir şeyle ilişkili olarak gelişebilir. Bazen bu korkular, bir kişinin hayatındaki belirli bir olaya veya travmaya kadar izlenebilir, ancak açık bir nedeni de olmayabilir. Bilişsel Davranışçı Terapi gibi geleneksel tedaviler, derin korkuları azaltmaya ve hatta iyileştirmeye yardımcı olma konusunda harika sonuçlar sağlayabilir.

    Meditasyon ve nefes egzersizleri gibi tamamlayıcı teknikler, yalnızca korku fiziksel olarak veya zihninizde ortaya çıktığında değil, aynı zamanda semptomları günden güne azaltmaya çalışırken de faydalı olabilir. Çok kolay ve güvenli bir şekilde uygulanabilen bir diğer tamamlayıcı tedavi ise doğal taşlardır. Taşlar, güzel görünümlerinin dışında; aynı zamanda onları takı olarak takarak ya da cebinizde taşıyarak ve evlerimizde bulundurarak, meditasyon gibi diğer yöntemlerle kombinasyon halinde erişilebilen çok çeşitli niteliklere sahiptir. Bu yazıda, korkuya iyi gelen doğal taşlar ve bu taşların korkularınıza nasıl yardımcı olabileceğinden bahsedeceğiz!

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Buhurdanlık

    Arapçada yer alan bahur teriminden türeyen buhurdanlık, günümüzde tütsülerin yakıldığı bir araç olarak kullanılmaktadır. Halk arasında buhurluk olarak da isimlendirilen bu ürünler, yanmaya karşı oldukça dayanıklıdır. Yakın zamanda popülerleşmeye başladığı kabul edilen buhurdanlıklar, farklı medeniyetler tarafından kullanılmıştır. Bu bakımdan köklü bir tarihe sahip oldukları kabul edilir.

    Buhurdanlık
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Rutil Kuvars Taşı

    Yin ve Yang, zevk ve acı… Rutil Kuvars taşı, evrenin dengesi hakkında netlik kazanmak için kendi ruhunuzun derinliklerine inmeye teşvik eden bir taştır. Kuvarsın bu güçlü çeşidi, her şeyi perspektifte tutmanıza yardımcı olur. Meleklerin altın bukleleri ile süslenmiş bir taş olan Rutil Kuvars; duygusal yaraları iyileştiren ve ruhsal bir uyanışın yolunu açan, etkili bir anti-depresandır.

    Bu taş, olumsuz nitelikteki geçmiş sorunları bırakmanıza yardımcı olabildiği ve geçmiş yaşam sorunlarına erişmenize yardımcı olabileceği için çok destekleyicidir. Konsantrasyonu arttırmaya ve zihinsel berraklığı arttırmaya yardımcı olabilir. Ayrıca, karar vermeye yardımcı olarak çözmeye çalıştığınız sorunlara doğru çözümü bulmanıza yardımcı olabilir. Rutil Kuvars, tüm çakralarda yankılanan güçlü bir enerjiye sahiptir. Kişinin aruasını hizalamaya yardımcı olduğu bilinmektedir.

    Sevilen bir kuvars çeşidi olan Rutil Kuvarsın özellikleri, faydaları, anlamı ve hakkında daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin!

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Uykuya İyi Gelen Taşlar

    Tamamlayıcı tıp veya ruhsal şifa konuları ile ilgileniyorsanız ya da son zamanlarda sosyal medyada popülerleşen değerli taşların güzel fotoğraflarını gördüyseniz, muhtemelen sağlıklı ve şifalı olduğu söylenen taşları duymuşsunuzdur. Bu taşlar, vücut ve genel sağlık için iyileştirici faydalara sahiptir.

    İnsanlar, taşların vücuttaki enerji noktaları ile etkileşime girdiğini, stresi hafiflettiğini, konsantrasyonu arttırdığını ve yaratıcılığı geliştirdiğini, hatta daha iyi bir uykuya yardımcı olduğunu iddia ediyor. Popüler olsalar da, bu güzel taşlar gerçekten de daha iyi bir uykuya yardımcı olabilir mi? Uyku sorunu için doğal taşlar faydalı olabilir mi? Ayrıca, onları kullanmaya karar verirseniz nereden başlayacaksınız?

     

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Göze İyi Gelen Doğal Taşlar

    Taşlar, gözle ilgili problemleri tedavi etmek için uzun yıllardır kullanılmaktadır. Doğal taşların şifalı özellikleri, görme yeteneğinizi iyileştirmeye yardımcı olabilir. Göze iyi gelen şifalı taşlardan en iyi şekilde yararlanmak için, taşları kaşların arasına ya da Üçüncü Göz Çakraya yerleştirerek onlarla meditasyon yapabilirsiniz.

    Bugün, hayattaki hiçbir şeyi kaçırmamak iyi bir görüşe sahip olmalısınız. Keskin bir görüşe sahip olmak istiyorsanız, bunu elde etmek zor değildir. Çünkü doğal taşlar, özellikle göz sağlığı için iyileştirici özellikler ile doludur. Keskinliği arttırmak ve netlik kazandırmak için göz sağlığına iyi gelen taşlar kullanılarak, fiziksel ve ruhsal gözünüzü de iyileştirebilirsiniz.

    Taşlar, vücuda sağlıklı bir kan dolaşımı sağlayarak gözlerin etrafındaki iyileştirici titreşimlerin artmasını sağlar. Buna karşılık, göz sağlığına iyi gelen taşlar kalp ve organ rahatsızlıklarını da iyileştirebilir. Bu yazıda, göze iyi gelen şifalı taşlar listemizde ilk 10’da yer alan taşlardan bahsedeceğiz. Başlamaya hazırsanız, okumaya devam edin!

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Rodonit Taşı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

    İlişkinizin durumu sıkışıp kalmışsa, ruhunuza saf sevgi aşılayarak kalp ağrılarını yatıştırmak için canlı rodonit taşını çağırmanın zamanı geldi demektir! Kurtarıcı bir taş olarak bilinen rodonit; değerli taşlar dünyasının en güçlü Kalp Çakra taşlarından biridir.

    Koşulsuz sevginin gelişmesi için gerekli olan temel erdemler olan affetme ve şefkat duygularını güçlendirmek için bir terapist olarak çalışır. Bu taş ile; yoğun bir pembe tondan yayılan güçlü aşk titreşimlerinin varlığında, hayatı her zaman pembe gözlüklerle göreceksiniz. Enerjisi, hayatınızı aydınlatmak konusunda çok fazla şey başarabilir.

    Peki, parlak bir pembenin enerjisini mi, solum pembenin uyumunu mu, yoksa koyu kırmızının size vereceği bir problemin özünü çekip çıkarma yeteneğini mi arıyorsunuz? Rodonit taşını hayatınıza sokmakla ilgileniyorsanız, bu yazıda merak ettiğiniz soruların cevaplarını bulabilirsiniz!

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Buhurdanlık

    Esansiyel yağlar ile kullanılan buhurdanlık mum ısısının etkileşime girerek rahialar ortaya çıkarmaktadır. Özellikle tütsü kullanıcıları için ikinci bir alternatif oluşturmaktadır.

    Buhurdanlık
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Doğurganlığı Arttıran Doğal Taşlar

    Çocuk sahibi olmak için çalışmak heyecan verici bir dönemdir, ancak bazen biraz bunaltıcı da olabilir. Doğurganlık için doğal taşlar; zihninizi ve bedeninizi ailenizin o özel üyesinin gelişine hazırlamaya yardımcı olur. Doğurganlık taşı jasper gibi bazı taşlar, hamile kalmakta sorun yaşayan çiftler için faydalı olabilir. Bu taşlar; vücudu ve zihni gevşeterek, hormonal dengesizlikleri düzelterek ve stres seviyelerini azaltarak gebe kalma şanslarını artırmaya yardımcı olurlar.

    Doğurganlığı arttırmak ve gebe kalmayı desteklemek için kullanılabilecek birçok doğal taş vardır. Bu taşlar, size sadece arzu ettiğiniz sonuçları vermekle kalmaz, aynı zamanda doğmamış bebeğinizi de korurlar. İnternette anne-bebek forumlarında biraz gezerseniz, “ay taşı ile hamile kalanlar” gibi başlıklarla karşılaşabilirsiniz. Ve bu, bir safsata olmaktan daha fazlası olabilir!Çocuk sahibi olamamanın, doktorlara yapılan ziyaretlerin en yaygın nedenlerinden biridir. Aslında, küresel bir kısırlık krizinin ortasındayız. Uzmanlara göre; 30’lu yaşların ortalarına gelen modern çiftlerin ortalama %25’i kısırdır. 1 yıl ya da daha uzun süre yapılan denemelerden sonra hamile kalamaz. Bu konuda yardımcı olabilecek alternatiflerden biri, doğurganlığı arttıran doğal taş seçenekleridir. Bu taşlar, çocuk sahibi olmada güçlük çeken kişilere büyük fayda sağlarlar. Bu yazıda, hangi kristallerin doğurganlık için faydalı olduğunu ve nasıl kullanılabileceklerini tartışacağız!

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Rodokrozit Taşı

    Rodokrozit taşı; duygusal iyileşmeye yardımcı olduğu bilinen güçlü ve şifalı bir taştır. Kullanan kişinin kendisini sevmesi için cesaretlendirebilir. Enerjisi; meditasyon sırasında neşe ve yüce bir mutluluk durumuna ulaşmanıza yardımcı olur.

    Güçlü enerjisi, içinizdeki çocuğu ortaya çıkararak, hayatınıza derin bir çocuksu neşe ve mutluluk getirebilir. Şifa için kullanıldığında, bir rodokrozit taşı bileklik ve takılar kullanmak, unutulmuş hatıraları yüzeye çıkarabilir. Çocukluk çağında yaşadıklarınız, doğuştan gelen yeteneklerinizin ortaya çıkmasına engel olduysa, bunların yeniden gelişmesine yardımcı olabilir.

    Ruhsal yolculuğunuzda nerede olursanız olun, rodokrozit taşı, size en iyileştirici ilaç olan koşulsuz sevgiyi getirir. Manganez karbonat, binlerce yıl boyunca gelişen, gözleri yormayan çarpıcı bir kontrast yaratır. Ancak, anlamı pembeden çok daha fazlasıdır. Bu değerli taş; zihninizin daha yüksek bir bilince genişlemesini sağlayan hassas ve güçlü bir frekansta tutar. Sevgi duygularını benzer eylemlerle birleştirmeye teşvik etmektedir. Bu yazıda, rodokrozit taşının özellikleri, faydaları, anlamı ve daha fazlasından bahsedeceğiz!

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Mideye İyi Gelen Taşlar

    Doğal taşlar, uzun zamandır insan bedeni ile ilgili sorunları hafifletmek için kullanılmaktadır. Bazı insanlar, detoks etkileri nedeniyle internette dumanlı kuvars ararken, bazıları da zarardan korunmak için yeşim taşına bakmaktadır. Bazı doğal taşlar da, mide sorunlarına yardımcı olmak için kullanılabilir.

    Sindirim ve mide problemleri; ister kronik ister ara sıra olsun, birçok insanın muzdarip olduğu bir durumdur. Kolit gibi sindirim sorunlarını tedavi etmek için ozon tedavisini kullananlar da vardır. Ozon terapisinin, hem iyileştirici hem de detoks etkili olduğu söylenir. Ancak bir grup insan da taşları kullanmayı tercih ediyor. Sindirim ve mide problemlerinden kurtulmak için, mideye iyi gelen taşların iyileştirici özelliklerini araştırmaya başlamak isteyebilirsiniz. Doğal taşların her türlü rahatsızlığa iyi gelebileceği gösterilmiştir ve mide problemleri de bunlardan biridir.

    Mide problemlerine yardımcı olması için doğal taş alışverişi yapmanın anahtarlarından biri, aralarında sakinleştirici etkileri olanları aramaktır. Buradaki fikir, mide problemleri ortaya çıktığında, mideye iyi gelen doğal taşları her gün düzenli olarak yanınızda taşımaktır. Bu anlamda, önleyici bir tedbir olarak hareket edilebilir. Mümkünse, doğal taşları üzerinizde takı olarak takabilir ya da cebinizde bir kese içinde taşıyabilirsiniz.

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Yüksek Titreşimli Taşlar

    Doğadaki her şeyin; insanların, hayvanların, etrafımızdaki nesnelerin ve tabi ki doğal taşların kendine ait bir titreşimi ve frekansı vardır. Taşların frekansı da değişkenlik gösterir. Bazıları, daha yüksek bir frekansa sahiptir. Ancak her biri, belirli bir amaca ve şifaya hizmet eder.

    Bazı taşlar daha nadir ve pahalıdır. Peki, nadir olmayan ya da aşırı derecede pahalı olmayan yüksek titreşimli taşlar hangileridir? Bir değerli taş koleksiyonunuz varsa, muhtemelen onlardan bazılarına zaten sahipsiniz. Bu yazıda, yüksek titreşimli taşlar, ne oldukları ve nasıl kullanılacaklarını öğrenin!

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Pirit Taşı

    Bir şans taşı olarak popülerleşen pirit taşı parıldayan güzelliğinin içinde, metal veya taşa çarparak hayata kıvılcımlanabilen gizli bir ateş taşına sahiptir. Doğası gereği erkeksi bir taş olarak pirit; bir eylem, canlılık ve irade taşıdır. Kişinin, yeteneklerinden ve potansiyelinden yararlanarak fikir akışını teşvik etmektedir. İşleri tamamlama yolunda, kişiye güven ve sabır getirir.

    Bu değerli taş, özünde koruma ile ilgilidir. Pirit taşı kolye, bileklik gibi takılar takıldığında, kullanıcısını mümkün olan her şekilde koruyan bir taştır. Kişiyi duygusal vampirlerden ve psişik saldırılardan korur, negatif titreşimleri keser, kullanıcısını saf tutmaya hevesli bir taştır. Kendimizi bu zehirli bağlardan kurtarabildiğimizde, gerçeği doğrudan görebiliriz. Pirit taşının iyileştirici güçleri ve koruyucu özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin!

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Cinselliğe İyi Gelen Doğal Taş

    Cinsel hayatınızı renklendirmek ve cinsel gücünüzü arttırmak söz konusu olduğunda, nereden başlayacağınıza karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bazı insanlar utangaçtır. Partneriyle konuşurken utanabilirler ya da onlardan gelebilecek tepkilerden korkarlar.

    “Cinsellik” sözcüğü pek çok insanı rahatsız edebilir. Bazen, taraflardan biri bu konu hakkında açıkça ve özgürce konuşmamız gerektiğini söylerken, diğer taraf özel kalması gerektiğini düşünebilir. Hangi tarafta olursanız olun, önyargılarınızı bir kenara bırakmanızı rica ediyoruz. Cinsellik, hepimizin sahip olduğu ve hayatımızın bir noktasında yaşayacağımız bir şeydir. Ancak, uzun süreli bir ilişki içindeyseniz ve cinsel hayatınız eskisi gibi olmadığında ne olur?

    Belki de, artık eskisi gibi cinsellikten zevk almıyorsunuz. Bu, yaşa ya da belirli bir yaşam olayına bağlı olarak gerçekleşebilir. Daha iyi bir cinsel hayata sahip olmak istemek ya da cinsel dürtüleri arttırmak istemek utanılacak bir şey değildir. Hepimiz insanız ve cinsellik hayatımızın doğal bir parçası. Daha iyi bir cinsel hayat ve daha yüksek bir libido arıyorsanız, cinsel gücü arttıran taşların yardımcı olabileceğine inanıyoruz!

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Peridot Taşı

    Peridot taşı, olivin mineral ailesinin bir üyesidir. Tamamen kendine ait bir renge sahiptir. Ancak, genellikle Zümrüt taşı ile karıştırılmaktadır. Bir peridot taşının yeşil rengi; soluk yeşil ile koyu yeşil arasında değişebilir. Ağustos ayında doğanların doğum taşı olan peridot taşı, evliliğinin 16.yıldönümünü kutlayanlar için de çok hayırlı bir taştır. Bu değerli taş, hafiflik ve güzellik taşıdır ve çok çeşitli faydaları vardır.

    Eski zamanlarda da çok ünlü olan peridot taşı, kendisine has büyülü ve mistik özelliklere sahiptir. Kullanan kişinin gücünü ve canlılığını arttırır, sakinleştirici etkileri vardır, kişinin hayatına mutluluk ve sıcaklık getireceği söylenir. Peridot taşı kolye takmak, olumsuz duygulara karşı koruyucu olabilir. Fiziksel sağlık boyutunda ise; karaciğer ve safra kesesi üzerinde iyileştirici etkileri olduğu bilinmektedir. Parlak yeşil rengi ve mistik özellikleri ile şifalı taşlar dünyasının öne çıkan bu güzel taşını biraz daha yakından tanımak ister misiniz? Peridot taşının özellikleri, faydaları, anlamı, tarihi ve hakkında daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin!

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Hafızaya İyi Gelen Taş

    Günümüz modern dünyasında, hayatlarımız bu kadar yoğunken her şeyi hatırlamak zordur. Ancak bu zor zamanlarda bile, bize yardımcı olması için her zaman doğal taşlara güvenebiliriz. Bu nedenle, bu yazıda sınavlarda ve iş hayatında başarı için en iyi değerli taşların bir listesini hazırladık!

    Hafızanızı güçlendirmek ister misiniz? Unutkanlık problemi ile karşı karşıyaysanız ya da bilgiyi aklınızda tutmakta zorlanıyorsanız, hafızaya iyi gelen taşlar listemizde yer alan bu 10 kristal yardımcı olabilir. İster ders çalışıyor, ister yeni bir projeye hazırlanıyor, isterseniz de insanların isimlerini hatırlamaya çalışıyor olun, hafızanıza güvenmek hayatı çok daha kolay hale getirir.Ne yazık ki, çoğumuz bilgiyi saklamakta zorlanıyoruz. Bu, özellikle de önemli bir şeyi ezberlemeye çalışırken sinir bozucu olabilir. Hafızayı güçlendirebilecek birçok taş vardır. Bazıları, doğrudan hafızayı etkilerken, bazıları odaklanma ve uyku yeteneği gibi becerileri geliştirir. İşte, hafızaya iyi gelen taşlar listemiz!

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Sodalit Taşı

    Kendinizi ifade etmekte zorlanıyor musunuz? Ne söylemek istediğinizi biliyor ancak kelimeleri seçemiyor musunuz? Korku, gerçeğinizi paylaşmanıza engel mi oluyor? Sodalit taşı özellikleri, taşın Üçüncü Göz ve Boğaz çakraları ile olan bağlantısının bir sonucudur.

    Taşın derin ve zengin mavi rengi, ona yatıştırıcı ve sakinleştirici bir enerji verir. Bu da, ruhunuzun rahatlamasına yardımcı olur. Enerji kombinasyonu, taşı ruhsal gelişimini geliştirmek, kendini ifade etmesini güçlendirmek ya da sezgilerden yararlanmak isteyen herkes için ideal bir şifa aracı yapar.

    Sodalit taşının iyileştirici özellikleri ile bağlantı kurmanın en iyi yollarından biri; enerji merkezlerindeki herhangi bir tıkanıklığı dengelemek ve temizlemek için taşı vücudunuza, özellikle üçüncü göz veya boğaz çakralarınıza yakın yerleştirmektir. Bu boşluklardaki tıkanıklıkları temizleyerek, sesinize erişebilir ve içsel bilgeliğinize dokunabilirsiniz. Sodalit taşının faydaları, özellikleri, anlamı, kaynakları, kullanımı ve hakkında daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin!

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Aşk ve Evlilik Ritüelleri İçin En İyi Doğal Taşlar

    Romantik ilişkilerinizde şansınız yaver gitmiyor ve sonu hep hüsranla bitiyor olabilir. Belki de, sürekli çevrenizdekilerin “evlilik ne zaman?” sorularına maruz kalıyorsunuz. Muhtemelen görmekten bıkmış olduğunuz düğün pastalarının ışıltısı, iç kısımlarını ortaya çıkarmak için kırılmış bir taş gibi göründüğü yerdir. Ancak, artık daha modern tasarımlı pastalara geçsek bile, bu taşların değerli olmadığı anlamına gelmez.

    Oluşması çok uzun yıllar alabilen doğal taşlar, düğün, evlilik ve aşk yolunda kullanabileceğiniz araçlardan bazılarıdır. Bazı çeşitleri, manevi özellikleri sayesinde ilişkinizi bile iyileştirebilir. Diğer taşların, kalp ısıtma ve kalp açma etkilerine sahip olduklarına inanılır. Bazıları da, güven ve destekle ilişkilendirilir.Evlilik ve aşk çıkmazı içindeyken; enerji alanınızdaki negatif enerjileri emecek ve sizi nihai hedefinize ulaştırabilecek doğal taşlardan yardım alabilirsiniz. “Aşk taşı” ya da “evlilik taşı” olarak da bilinen bu taşlar, evlilik ve Aşk ritülleri gerçekleştirirken kullanılabilir. Peki, bu ritüeller sırasında kullanılabilecek en iyi taşlar hangileridir?

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Aşk ve Evlilik Ritüelleri İçin En İyi Doğal Taşlar

    Romantik ilişkilerinizde şansınız yaver gitmiyor ve sonu hep hüsranla bitiyor olabilir. Belki de, sürekli çevrenizdekilerin “evlilik ne zaman?” sorularına maruz kalıyorsunuz. Muhtemelen görmekten bıkmış olduğunuz düğün pastalarının ışıltısı, iç kısımlarını ortaya çıkarmak için kırılmış bir taş gibi göründüğü yerdir. Ancak, artık daha modern tasarımlı pastalara geçsek bile, bu taşların değerli olmadığı anlamına gelmez.

    Oluşması çok uzun yıllar alabilen doğal taşlar, düğün, evlilik ve aşk yolunda kullanabileceğiniz araçlardan bazılarıdır. Bazı çeşitleri, manevi özellikleri sayesinde ilişkinizi bile iyileştirebilir. Diğer taşların, kalp ısıtma ve kalp açma etkilerine sahip olduklarına inanılır. Bazıları da, güven ve destekle ilişkilendirilir.Evlilik ve aşk çıkmazı içindeyken; enerji alanınızdaki negatif enerjileri emecek ve sizi nihai hedefinize ulaştırabilecek doğal taşlardan yardım alabilirsiniz. “Aşk taşı” ya da “evlilik taşı” olarak da bilinen bu taşlar, evlilik ve aşk ritüelleri gerçekleştirirken kullanılabilir. Peki, bu ritüeller sırasında kullanılabilecek en iyi taşlar hangileridir?

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Taşınızı Şarj Edin: Dolunay Ritüeli Nasıl Gerçekleştirilir?

    Dolunay, ayın evrelerinin en güçlüsüdür. Arındırıcı enerjisini nasıl kullanacağınızı bilirseniz, derin ruhsal etkilerinden doğru bir şekilde yararlanabilirsiniz.

    Kişisel gelişimin ve pozitifliğin yeni yollarını oluşturma zamanı olan dolunayda yapılacak doğal taş ritüelleri, artık size hizmet etmeyen şeyleri serbest bırakmak için ayın enerjisini kullanmanızı sağlar. Negatif güçleri bırakmanızı ve sadece pozitif enerjiyi ve şifayı çekmenize yardımcı olur.

    Doğal taşlar, antik çağlardan beri ruhsal ve duygusal dengeyi geliştirmek için çevreden alınan enerjileri depolamak için kullanılmaktadır. Elinizdeki taşın titreşim ve frekansını en etkili olacak şekilde arındırmak istiyorsanız; dolunay zamanı, enerjisini yeniden doldurmak, meditasyon yapmak ve çakraları temizlemek için en güçlü zamandır. Dünyanın dört bir yanındaki birçok kültür, tam da bu nedenlerden dolunay ritülleri gerçekleştirmektedir.

    Taşınızı şarj etmek ve pozitif bir başlangıç yapmak için, aşağıda adım adım bahsettiğimiz dolunay ritüelini uygulayabilirsiniz!

     

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Dolunayda Şifa Çalışması İçin Doğal Taşlar

    Dolunay için şifalı kristaller! Bazı değerli taşlar, Ay’ın bu en güçlü evresi ile yakından ilişkilidir. Yaşamınız, ruhsal çalışmanız ya da dolunay ritüelleri için enerjinizi demirler ve güçlendirirler…

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Gök cisimleri, girdileri her zaman net olmasa da günlük yaşamımızda büyük yardımcılardır. Güneşin bize nasıl yardımcı olduğunu görmek kolaydır. Bize, hayatımızı mümkün kılan temel ışık ve sıcaklığı verir. Bu etkiler yoluyla, güneşin ezici enerjisini hissederiz. Böylece, ondan bariz faydaları görürüz.

    Ancak, diğer gök cisimlerinin enerjileri daha az basittir. Bugün, ay enerjisinin bizim ve doğal taşlar ile şifa süreçlerimiz üzerindeki etkilerini görmek için bize en yakın olana, yani Ay’a daha yakından bakacağız…

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Aşk; ister onu arıyor, ister mevcut ilişkinizi iyileştirmeye ve korumaya çalışıyor olun, günlük hayatımızın temel taşlarından biridir. Ancak, bazen aşkı ararken bize yardımcı olabilecek bir şeylere ihtiyacımız olur. Elbette, doğal ve şifalı taşlara ilgi duyanlar, en sevdikleri taşların aşkı bulma konusunda bir yol gösterici olabileceğine inanmaktadır.

    Bu yazıda, farklı sevgi türlerini çekmek için kullanabileceğiniz doğal taşlardan ve aşk için en önemli doğal taş ritüellerinden bahsedeceğiz. Aşk için doğal taş ritüelleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için okumaya devam edin!

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Doğal taşların büyülü dünyasına yeni giriş yaptıysanız, muhtemelen nasıl çalıştıklarını ve iyileştirici güçlerinden nasıl yararlanabileceğinizi merak ediyorsunuzdur.

    Kuantum fiziği, en temel düzeyde her şeyin enerji olduğunu ortaya çıkarmıştır. Evrendeki her şey farklı frekanslarda titreşen enerjiden oluşur. Ve, insan vücudu da bir istisna değildir. Doğal taşlar, kendi frekanslarında titreşir ve enerjimizi uyumlu hale getirmeye ve bizi zihinsel, fiziksel, duygusal ve ruhsal seviyelerde dengelemeye yardımcı olabilir. Enerjiyi emebilir, yükseltebilir, dönüştürebilir ya da iletebilir.

    Dünya’nın güçlerinden doğal doğal taşlar, Toprak Ana’nın kutsal enerjisini ve bilgeliğini taşır. Enerjimizi dengelemeye yardımcı olabilecek ve hedeflerimizi ve hayallerimizi gerçekleştirmemiz için bizi güçlendirebilecek güçlü iyileştirici titreşimler yaymaktadır. Onların sihrini ve iyileştirici etkilerini ortaya çıkarmak için günlük rutininize nasıl dahil edeceğinizi merak ediyorsanız, okumaya devam edin!

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Tibet çanağı ile koleksiyonunuzdaki doğal taşları nasıl temizleyeceğinizi öğrenmek için, bu kılavuzdaki avantajları ve ipuçlarımızı keşfedin…

    Tibet çanağı, doğal taş temizliği için önerilen yöntemlerden biridir. Bu yöntem, hızlı ve pratik olmasının yanında; doğal taşlar bir Tibet çanağı ile temizlendiğinde, aynı anda çok sayıda taşı da temizleyebilirsiniz.

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Öncelikle, orgonit piramidi tanıyalım…

    Orgonit; “çi”, “prana”, “eter” ya da “yaşam gücü” olarak da bilinen enerji formunun bir diğer adıdır.

    Orgonit enerji taşı piramit; negatif enerjileri pozitif enerjiye dönüştürmek ve ruhsal, fiziksel ve duygusal bedenleri dengeleme yetenekleri ile bilinir. Bu özellikleri ile, ruhsal gelişim için sıklıkla kullanılan bir yardımcıdır. Bir orgonit piramit; cihazlardan geçen negatif enerjileri daha uyumlu bir dalga boyunda yeniden düzenler.

    Tarihi, 1900’lü yılların başında Avustralyalı bir psikanalist olan Dr. Reich’in bir araştırmasına uzanmaktadır. Bu araştırmada, orgonit terimi tanıtılmıştır. Bir orgonit piramidi; yaşam enerjisini dengelediği bilinen kombinasyonlar halindeki kuvars, yarı değerli taşlar, reçine ve metallerin bir karışımı halindedir.Doğal dünya enerjisi olarak orgonit piramidi, var olan en güçlü kozmik enerjilerden biridir. 7.83 Hz olan temel küresel frekans ile rezonansa girer. Bu rezonans, dünyamızın kalp atışı olarak kabul edilmektedir.

     

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Genel sağlığımız üzerinde çok önemli bir rol oynadığı için, bağışıklık sisteminizi güçlendirmeniz önemlidir. Bağışıklık sistemi, vücudun birincil savunma mekanizmamızdır. Bizi virüsler, bakteriler, mantarlar vb. gibi dış etkenlerin saldırılarına karşı korur. Bağışıklık sistemimiz sağlıklı değilse, basit bir çizik bile ölümcül olabilir.

    Bağışıklık sistemimiz, onu güçlendiren veya zayıflatan duygu ve düşüncelerimizden de etkilenir. Bu nedenle, saldırganlarla etkili bir şekilde mücadele etmek için bağışıklık sistemimizin mümkün olduğunca iyi çalıştığından emin olmak çok önemlidir. Dengeli bir yaşam tarzı, olumlu bir zihinsel tutum, egzersiz ve tabi ki şifalı doğal taşlar, bağışıklık tepkimizi geliştirmemizi ve sağlıklı kalmamızı sağlayacaktır.

    Günümüz dünyasında; doğduğumuz andan itibaren pestisitlerin, kirliliğin, elektromanyetik dalgaların ve sayısız diğer olumsuz etkilerin bol olduğu ve bağışıklık sistemlerimizi tehlikeye attığı toksik bir ortama maruz kalıyoruz. Bu nedenle, İyi alışkanlıklar edinmenin kilit rol oynadığı güçlü bir bağışıklık sistemi geliştirmek akıllıca olacaktır.

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Üçüncü göz çakrası; zihni ve psişik bağlantıları yöneten enerji merkezidir. Onu 3.göz çakrası doğal taşları ile dengelemek, evrensel bilgelikten yararlanmanıza yardımcı olur.

    Bu çakra, vücudun 6.enerji merkezidir. Kaşlarımızın arasındaki noktada bulunur. Aklı, sezgileri ve iç görüyü yöneten çakradır. Düşünce ve psişik bağlantıları içeren her şey bu çakradan gelir.

    Üçüncü göz çakrası, enerji sisteminin ruhsal merkezidir. Perdenin arkasını görebilmek için, sezgisel zeka yaratmak için zihinle birlikte çalışır. Bu şekilde, neyin gerçekten önemli olduğunu keşfetmeye yardımcı olur. Bu enerji merkezi; mor ve çivi mavisi renklerle ve diğer tüm unsurları en saf haliyle içeren elementlerle ilişkilidir.Bu yazıda; üçüncü göz çakrası özellikleri, rengi, nasıl açılabileceği, tıkanması durumunda neler yapılabileceği ve üçüncü göz çakrası doğal taşları hakkında sizler için bir rehber hazırladık. Bu enerji merkezini biraz daha yakından tanımak için okumaya devam edin!

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Kendinizi sevmekte veya affetmekte zorlanıyor musunuz? Ya da diğer insanların ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarınızın önünde mi tutuyorsunuz? Kendini sevmeye yönelik bu 8 doğal taş öz değerinizi güçlendirebilir ve size bir refah duygusu sağlayabilir!

    Özsevgi; her düşünce, söz ve eylemle gerçek özünüzü onurlandırmak anlamına gelir. Ancak, kendinizi bu şekilde beslemek her zaman kolay değildir. Ve bu, yaşamınız ve ilişkileriniz üzerinde derin bir etkisi olabilir.

    Kendini sevmek, fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarınızla ilgilenmeniz için sizi motive eder. Böylece, sağlıklı seçimler yapar ve kendinizi sabote eden davranışları sonlandırabilirsiniz. Bu da; size daha fazla enerji, hayata olumlu bir bakış ve daha fazla öz saygı sağlar. Özsevginizi artırdığınızda, çok geçmeden ilişkilerinizin ve iletişiminizin de geliştiğini ve çevrenizdeki herkese fayda sağladığını fark edeceksiniz.

    Doğal taşlar, özsevgiyi teşvik etmek için harikadır. Çakraları dengeler, enerji verir ve destekler. Bu yazıda, özsevgi için kullanılacak doğal taşları listeledik!

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Şamanizm

    Hayvanların spiritüel anlamları fikri, aslında dünya üzerindeki en eski geleneklerden biridir. Bu gelenek, insanoğlunun avcı-toplayıcı olduğu zamanlara kadar gidiyor.

    Bildiğiniz gibi, ruh rehberler, onları görmek istediğimiz her şekilde bize kendilerini sunabilir. Bazıları, bir ya da daha fazla tanıdık hayvanın yüzleri aracılığıyla bağlantı kurabilir.

    Bazılarının erk hayvanı arı, bazılarının fil, anka kuşu, at, balık hatta baykuş olabilir. Bu yazıda, Şaman hayvanları ya da erk hayvanları olarak da bilinen bu spiritüel hayvanların anlamları, ne oldukları ve size nasıl yardımcı yardımcı olabileceklerini açıklayacağız. Erk hayvanı bulma uygulamasına geçmeden önce, gelin isterseniz bu Şaman geleneğinin tarihçesine bir göz atalım…

    Şamanizm
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Değerli ve yarı değerli taşlar; yoga çalışmalarınıza yeni bir güç ve enerji sağlayabilir. Doğal taşlar, muhteşem birer aksesuar seçeneği olmalarının yanında, dönüşümü somutlaştırmaları ve iyileştirici güçlere sahip olmaları ile de oldukça değerlidir. Yoga pratiklerinizin gücünü arttırmaya hazırsanız, doğal taşlar en iyi yardımcınız olabilir!

     

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Doğal taşlar her yerde! Yoga ve meditasyon pratiklerinden tarot okumalarına ve hatta yatak odasına kadar, doğal taşların titreşimsel özellikleri ile neler yapabileceklerini merak etmemek elde değil. Kendi kişisel yolculuğunuzda faydalı olmanın yanı sıra, doğal taşların ilişkiler söz konusu olduğunda da faydalı olabileceğini biliyor muydunuz?

    Güven ve sevgi, özellikle de kendini sevme üzerine iyi ilişkiler kurarsınız, kendinize yüksek saygı duyduğunuz bir ilişki kurarsınız. Bu, denklemin diğer tarafındaki kişiler için de saygı anlamına gelir. Saygı ve sevgi üzerine kurulu bir ilişki; ister aşk, ister arkadaşlık ilişkisi olsun, her zaman daha güçlü temellere dayalı olacaktır. Peki, ilişkinizde bir kıskançlık sorunu, cinsellik problemi ya da iletişim sorunu varsa hangi doğal taşlar sizin için faydalı olacaktır? İlişkiler ve aşk için kullanılacak doğal taşlara geçmeden önce, doğal taşlarla çalışmadan önce bilmeniz gerekenlere bir bakalım…

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Şamanizm

    Daha önceki yazımızda, insanlık tarihi kadar eski olan hayvan sembolizminin tarihçesinden, anlamından ve bazı erk hayvanı türlerinden bahsetmiştik. Bu yazıda ise, kendi koruyucu hayvanınızı nasıl bulabileceğinizden bahsedeceğiz. Hayvanların spiritüel anlamları konusuna hakim olmaya başladıysanız, artık koruyucu hayvanınızı bulmaya hazırsınız. O halde, bunu nasıl yapabileceğinize birlikte göz atalım!

    Şamanizm
  • Ocak 11, 2024 Şamanizm

    Kadim inançlardan biri olarak bilinen Şamanizm inancının geçmişi, neredeyse insanlık tarihi ile bir tutulacak kadar eskidir. En köklü ve eski inanç sistemlerinden biri olan Şamanizm inancına mensup kişilere de Şamanist adı verilir. Bir kabile dini olarak eski dönemlerden günümüze kadar uzanan bu inanç sisteminde kabile başındaki kişiye de Şaman adı verilir. Şamanizm, günümüzde de farklı toplumlarda çeşitli biçimleri ile inanç sistemi olarak görülür.

    Şamanizm
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Muhtemelen, sosyal medyada dolaşırken pembe kuvars face roller’lar ile karşılaşmışsınızdır. Ya da, yüz masajına merak salmış ve kendiniz için bir tane satın almış olabilirsiniz. Pembe kuvars face roller, son günlerde oldukça popüler görünüyor. Değerli taşlar ile cilt bakımı için son derece faydalı olduğu gerçeği, giderek daha fazla insan tarafından anlaşılıyor ve potansiyel faydaları, yatıştırıcılıktan cilt tonu eşitleme ve cildi sıkılaştırmaya kadar uzanıyor!

    Bu yazıda ise, bloggerlar ve Instagram kullanıcıları arasında bu kadar popüler olan pembe kuvars face roller’ların gerçekte işe yaradığı, neden kullanılması gerektiği ve nasıl kullanılabileceğinden bahsedeceğiz. Hazırsanız, başlayalım.

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Doğal taşların benzersiz özelliklerinden yararlanarak fiziksel, duygusal ve ruhsal sağlık yararları elde etmek için vücudunuz ve evinizin etrafındaki enerji alanlarını dengeleyebilirsiniz. Doğal taşlar; kaygı, ruh hali değişimleri ve utangaçlık gibi duygusal sorunları ve ayrıca migren ve alerji gibi fiziksel semptomları yatıştırmaya yardımcı olabilir. Peki, doğal taş nasıl seçilir?

    Doğal taş şifası konusunda yeniyseniz, “Hangi doğal taşı kullanmalıyım?” diye merak ediyor olabilirsiniz. Ve doğal taşlar; bedeniniz, eviniz ve hatta evcil hayvanlarınız için olsun, enerji titreşimlerinizi yükseltir ve güçlendirir. Engellendiğimizde, enerjimiz azaldığında, yavaşladığımızı hissettiğimizde veya sakinleşmeye ihtiyaç duyduğumuzda bizi desteklemeye yardımcı olmak için her zaman oradadır!

    Kendi enerjimizden daha fazla haberdar etmenin yanı sıra, bizi şu anda tutmak için bir yardım eli uzatabilirler. Dikkat dağınıklığının her yerde olduğu bu dijital çağda, doğal taşlar daha fazla merak ediliyor.

    Eski Mısır ve Sümerlere kadar uzanan yaklaşık 6.000 yıllık tarihi ile doğal taş şifası, günümüzde daha çok çakralar ile ilgilidir. Ne olursa olsun, doğal taşlar ile yapılan tüm uygulamalar, farklı doğal taş türlerine farklı özellikler atar. Her doğal taşın etkisi, yalnızca tipine göre değil, şekline ve nasıl aktive edilip temizlendiğine göre de değişir. Doğal taş nasıl seçilir sorunuzun cevabına geçmeden önce, yaygın olarak kullanılan bazı taşları ve özelliklerini inceleyelim…

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Şamanizm

    Hayvanların spiritüel anlamları fikri, aslında dünya üzerindeki en eski geleneklerden biridir. Bu gelenek, insanoğlunun avcı-toplayıcı olduğu zamanlara kadar gidiyor.

    Bildiğiniz gibi, ruh rehberler, onları görmek istediğimiz her şekilde bize kendilerini sunabilir. Bazıları, bir ya da daha fazla tanıdık hayvanın yüzleri aracılığıyla bağlantı kurabilir.

    Bazılarının erk hayvanı arı, bazılarının fil, anka kuşu, at, balık hatta baykuş olabilir. Bu yazıda, Şaman hayvanları ya da erk hayvanları olarak da bilinen bu spiritüel hayvanların anlamları, ne oldukları ve size nasıl yardımcı yardımcı olabileceklerini açıklayacağız. Erk hayvanı bulma uygulamasına geçmeden önce, gelin isterseniz bu Şaman geleneğinin tarihçesine bir göz atalım…

    Şamanizm
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Düzenli enerji ve dengeli çakralar, kişisel sistemimizin ayrılmaz bir parçasıdır. Hatta, bir çakra dengeleme için enerji bedenine yapılan bir masaj olduğunu bile söyleyebiliriz.

    Fiziksel beden; iskelet, organlar, sinir sistemi, sindirim sistemi ve boşaltım sisteminden, enerji bedeni ise; meridyenler, çakralar, aura ve enerji noktalarından oluşur. O halde, onları iyi durumda tutmanın ne kadar önemli olduğunu anlamak da önemlidir.

     

    Aslında, her türlü rahatsızlığın ilk olarak enerjik bedende ortaya çıktığını da bilmelisiniz. Bu sistemlerdeki herhangi bir dengesizlik veya düzensizlik, fiziksel bedeninizde rahatsızlıklara yol açar. Bu nedenle, çakra dengeleme gibi düzenli enerji tedavileri normal rutininizin bir parçası olmalıdır.

    Spiritüel beden veya enerji bedeni hakkında her şeyi bilmiyorsanız, endişelenmeyin. Neyse ki, doğal taşlar ile çakra dengeleme yapmanın faydalarını elde etmek için her şeyi bilmenize gerek yok. Varlığının farkındaysanız ve onu en üst düzeyde tutmanın sağlığınız için bütünsel olarak faydalı olduğunu takdir edebiliyorsanız, bu yeterlidir. Peki, doğal taşlar ile çakralar nasıl dengelenir?

     

    Doğal Taş
  • Ocak 11, 2024 Şamanizm

    Şamanizm tek tanrılı bir din ve inanç sistemi olarak çok uzun zamandır varlığını sürdürmektedir. İnsanlık tarihi kadar eski ve köklü bir geçmişe dayanan Şamanizme özgü pek çok ritüel ve adet vardır. Bu dini adetlerden bazıları günümüze kadar ulaşmış ve hala pek çok kültürde kendine yer bulup uygulanmaktadır. Şamanizm bazı mistik özelliklere sahip bir inanış sistemidir. Bu yüzden farklı coğrafyalarda farklı şekillerde uygulandığı bilinir.

    Köklü geçmiş ile Taş Devri’ne kadar uzanan Şamanizmin özellikleri, bölgelere ve topluluklara göre değişiklik gösterebilir. Bazı yörelerde bir din olarak görülen Şamanizm bazı bölgelerde ise ritüeller bütünü olarak tanımlanır. Trans tekniği olarak yeniden düzenlenen ve modern hale getirilen Şamanizm, geniş kitlelere hitap eden bir ruhani yolculuğun kapılarını açmaktadır. Tarih boyunca insanlar bu mistik kültür ve inanç sistemini merak etmiştir. Bu yüzden pek çok araştırma yapılan Şamanizm hakkında farklı görüşler de ortaya atılmıştır.

    Şamanizm
  • Ocak 11, 2024 Doğal Taşlar

    Doğal Taş Nedir?

    Doğada kendiliğinden oluşan ve bazı işlemlerden geçerek insanların kullanımına sunulan taşlar doğaldır. Ancak her taş doğal taş kategorisine girmemektedir. Bir taşın doğal taş sayılabilmesi için kendine has kırılganlığa, parlaklığa, güzelliğe, oluşuma ve pek çok özelliğe ihtiyacı vardır. Organik maddeler oldukları için genellikle insana ve doğaya faydalı taşlardır.

    Bir doğal taş, çevresindeki negatif enerjileri çekerek doğanın enerji dengesini korumakla görevlidir. İnsan bedeninde taşındığı zaman bireyin negatif enerjilerini de çeker. Böylelikle doğanın düzenini devam ettirebilmesine, insanın sağlığını koruyabilmesine, ortamdaki stres seviyesinin düşürülmesine yardımcı olur. Fiziksel ve ruhsal hastalıklara hastalara, hamilelere, büyüme dönemindeki çocuklara iyi gelen etkileri bulunmaktadır.

    Doğal Taş
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.